Un munte pentru Dumneavoastră
S.C. Clever Code Software SRL
Un munte pentru Dumneavoastră
Skip Navigation Links    

Un munte pentru Dumneavoastră
este un simbol înregistrat care reprezintă acest site şi o colecţie de ghiduri montane dedicate promovării turismului de masă în zone mai puţin cunoscute din România.
Acest site este destinat turiştilor care iubesc natura şi doresc sa meargă în excursii care nu îi solicită excesiv din punct de vedere fizic şi psihic. Ne-am gândit în principal la turismul de familie, la persoane mai puţin antrenate fizic şi la cei care doresc eliberarea cât mai profundă de stresul cotidian. Am ales pentru dumneavoastră zone montane de o deosebită frumuseţe, dar mai puţin cunoscute, lipsite de orice formă de poluare, în care se poate pătrunde cu maşina şi organiza excursii în circuit, cu diferite nivele de dificultate. Achiziţionarea ghidurilor noastre şi eventual a unui receptor GPS vor garanta o excursie reuşită,  chiar şi în condiţii atmosferice neprielnice. Turiştii experimentaţi vor aprecia atât hărţile de precizie elaborate cu GPS, cât şi ideile de trasee, în zone interesante şi lipsite de literatură turistică. Cheile Ţesnei
Informaţia prezentată pe acest sait este publică şi poate fi utilizată fară restricţii, incluzând reproducerea ei însoţită de precizarea sursei. Firma S.C. Clever Code Software SRL îşi asumă acurateţea şi originalitaea materialelor semnate cu abrevierea CCS şi îşi declină responsabilitatea pentru calitatea şi legalitatea informaţiilor primite de la utilizatorii saitului. Firma S.C. Clever Code Software nu răspunde de eventualele daune de orice natură rezultate din utilizarea sau interpretarea materialului informativ prezentat pe sait.