Un munte pentru Dumneavoastră
S.C. Clever Code Software SRL
Un munte pentru Dumneavoastră
Skip Navigation Links    

   
Pe această pagină punem la dispoziţia celor interesaţi câteva programe interne dezvoltate de firma noastră. Unele sunt complet gratuite, altele gratuite pentru aplicaţii necomerciale, altele nu sunt gratuite.Utilizarea în scopuri comerciale pentru programele marcate cu: "Free for non-commercial use" necesita o licenţă personalizată din partea noastră, însoţită de suport tehnic,posibilităţi de upgradare şi surse opţionale. Pentru informaţii suplimentare apăsaţi aici. Programele gratuite nu beneficiază de suport tehnic, folosirea lor fiind responsabilitatea utilizatorului.

csv2gpx
Free
csv2gpx este un program GIS simplu, dezvoltat pentru un BT GPS + logger de tipul BT-Q1000, la care altitudinea este disponibilă doar in format CSV. Programul este scris flexibil şi poate fi utilizat şi pentru alte dispozitive. Programul este capabil să configureze interactiv coloanele, lista de texte (separate cu virgulă) care definesc punctele de interes şi modul de recepţie; poate salva / încărca şabloane pentru dispozitive / configuraţii diverse. Programul se poate folosi şi în mod silenţios, cu următoarea sintaxă a liniei de comandă: csv2gpx.exe "sursă" "destinaţie" sursa fiind un fişier format CSV, iar destinaţia este opţională, un fişier format GPX. Programul necesită .NET framework 2.0, instalarea făcându-se prin simpla copiere a executabilului într-un folder convenabil.

BCPrint
Free for non-commercial use
BCPrint este o aplicaţie generală destinată tipăririi cărţilor de vizită.Permite tipărirea pe o faţă sau pe două feţe, pornind de la două imagini cu rezoluţie suficientă în format bmp, png, jpj sau gif. Programul dispune de un mod "Layout" care permite alinierea perfectă a cărţilor de vizită pe suport, precum şi suprapunerea exactă faţă-spate. Pot fi definte, salvate şi reâncărcate şabloane, pentru gestionarea mai multor proiecte.Programul necesită .NET framework 2.0, instalarea făcându-se prin simpla copiere a executabilului într-un folder convenabil.

SplitGpx
Free
SplitGpx este un mic utilitar destinat procesarii fişierelor format gpx multi-track. Selectaţi fişierul sursă prin butonul de selecţie sau prin drag&drop, executaţi Split, iar în folderul fişierului sursă vor fi generate mai multe fişiere gpx single-track, cu acelaşi nume, urmat de un numărător. Waypointurile se vor distribui automat la cel mai apropiat track. Programul necesită .NET framework 2.0, instalarea făcându-se prin simpla copiere a executabilului într-un folder convenabil.